Referenser

Klienter delar med sig

Vilken utmaning jag har fått; att sätta ord på mina upplevelser av Liselott som healer och vad jag har fått ut av dessa sessioner. Det är faktiskt svårt att sätta ord på sådan kraftfull healing och vad som händer både fysiskt och själsligt, jag vill helst att ni bokar in er för behandlingar för då förstår ni vad jag menar. Men om det vore lätt att sätta ord på detta så skulle jag vilja säga, det är ett Livselixir.

Dessa sessioner har verkligen ökat och förstärkt min medvetenhet om mig själv och hur JAG ”känns”. Jag har kommit i kontakt med mitt inre, mitt känslosystem och min fysiska kropp på ett djupare plan. Genom dessa sessioner så har det landat i mig vilken enorm potential jag besitter och vilken kraft jag har bara genom att vara jag i min renaste form. Och med den insikten om mig själv så agerar jag på ett helt annat sätt idag. Jag har under sessionerna rent fysiskt kunna känna vart blockeringar suttit och jag har verkligen känt hur de har lösts upp, skithäftigt rent ut sagt.

Liselott är en otroligt kraftfull healer och i kombination med hennes mediala förmågor, vishet och coachande vägledning så får man även med sig verktyg att jobba vidare med vissa områden.

Min personliga utveckling har skett explosionsartat under de senaste 1,5 året, är så jäkla tacksam över mitt liv, och en stor del i denna process har varit just Liselotts healingsessioner. Mycket av det personliga jobbet kan vi göra själv men vi behöver också ta hjälp av de bästa, och då rekommenderar jag verkligen Liselott.

TACK goa fina Lisa, du har gjort skillnad i mitt liv <3

Camilla NJ

Konsult

Jag har haft förmånen att gå på flera healing behandlingar hos Lisa Blomberg. Det var under en omtumlande period i mitt liv. Healingen hjälpte mig att finna ett inre lugn samtidigt som jag kom i kontakt med gamla blockeringar (både psykiskt och fysiskt) som kom upp till ytan. Dessa blockeringar “släppte taget” allt eftersom tiden gick. Detta var en stor befrielse! Genom healingen har jag fått en större insikt och klarhet om mig själv i både kropp och själ.

Jag kan varmt rekommendera Lisa.

Magdalena

Lifecoach

Jag nådde mina mål och Liselotte var med mig hela vägen dit. Hon gav mig verktyg, energi och nya insikter. Tack Liselotte! Du gör skillnad!

Anett Lindkvist

Kidz Education AB

Jag har provat olika sorters healing både hos Liselott och andra och transhealing är en av de bästa healing-formerna som jag har provat.

Transhealing går på djupet och man känner effekten direkt både i kroppen och vad gäller det mentala.

Jag har full tillit till Liselotts förmåga och har gått på många sessioner hos henne.

Transhealing rekommenderar jag starkt till den som vill gå framåt i sin fysiska och psykiska hälsa.

Kram Sascha

Sascha H

Konsult

Pin It on Pinterest