Kurs

andlig healing steg 2

Kurs i Andlig Healing Steg 2

“Tidigare Liv och Själslig Läkning”

Alla har vi förmågan att läka när vi ges de rätta förutsättningarna. Allt är energi och andlig healing är ett energiarbete som stödjer självläkning på ett själsligt, mentalt och känslomässigt plan.

 En dag med fokus på Tidigare Liv och Själslig Läkning. Kursen är steg 2 för dig som gått  grundkursen Andlig Healing steg 1.

Vi kommer att repetera den andliga healingen som är bottenplattan till att ta nästa steg i din utveckling som kanal för helande. Här går vi sedan vidare in  och utforska tidigare livs inverkan i det liv vi lever i dag och hur själen kan bära på låsningar och/eller förmågor som du kan få tillgång till i detta livet. Målet är att du ska få en fördjupad förståelse för betydelsen av vad själen bär med sig och kunna bidra till läkning hos dig själv och andra efter avklarad kurs.

 Du får fördjupa kontakten med dina andliga healing guider och med hjälp av dessa utveckla din förmåga att ge healing till dig själv och andra på ett djupare plan. Kursen vänder sig till dig som  vill lära känna och utveckla din helande förmåga.

Vissa av er kommer att gå kursen för att ni vill fräscha upp era kunskaper,  andra för att  kunna ge sig själv healing och för vissa handlar det om att bygga på sin erfarenhet  med målet att ta emot egna klienter framöver.

Jag vågar lova  att den här kursen kommer att berika dig på ett personligt  och andligt plan. Kursen är certifieringsgrundande

Under dessa dagar varvas teori och praktik och du kommer både att få ta emot och ge healing.

Upplägg: 1 dag, fika ingår
Pris: 2450 kr 

Start:  4/5 – 2024

Tid: 9.30 – 17.00

Intresseanmälan/Bokning gör du via formuläret alt direkt via mejl

Ser fram emot att ha dig med. Varmt Välkommen !

OBS! För dig som vill ta dig ett steg längre och bli certifierad healer krävs ytterligare  minst 6 individuella Coach/Mentorsamtal samt ett bestämt antal tränings sessioner. Du kommer även att kallas till en uppkörning när det är dags.

I fördjupningen kommer du att få en bredare bas att utgå i från i ditt arbete som professionell healer. 

Referenser

Jag har haft förmånen att gå på flera healing behandlingar hos Lisa Blomberg. Det var under en omtumlande period i mitt liv. Healingen hjälpte mig att finna ett inre lugn samtidigt som jag kom i kontakt med gamla blockeringar (både psykiskt och fysiskt) som kom upp till ytan. Dessa blockeringar “släppte taget” allt eftersom tiden gick. Detta var en stor befrielse! Genom healingen har jag fått en större insikt och klarhet om mig själv i både kropp och själ. Jag kan varmt rekommendera Lisa.

Magdalena , Lifecoach

Ställa fråga eller boka din plats?

Pin It on Pinterest