Aktuellt

Här hittar du erbjudanden och kommande events

Healingsessioner

Paketerbjudande: 6 sessioner och betala för 5 sessioner

Många som kommer till mig för Andlig Healing bokar ett paket där de kan boka in sessioner över en längre tid och fördelarna är många. Dels har obalanser skapats över tid och med ett paket får du långsiktigt stöd i din process att släppa obalanser och balansera upp din energi. Dels är healing en härlig form av friskvård

Detta paket är för dig som vill ha stöd och skapa långsiktiga och hållbara resultat i din läkande process och för att upprätthålla din energibalans över tid.

Ordinarie pris

SEK 6900

/ Paket

Erbjudande

SEK 5750

/ Paket

Boka 6 sessioner och betala för 5

Stärkt Livskvalitet – Personlig och Andliga utveckling

Healing, Vägledning, Coachande samtal, Kurser mm

Bjud in till  ett Kärleksfyllt Helande och Utvecklande År 2024. 

Omfamna dig själv och dina nära och låt dina val under året stärka dig och ditt välbefinnande, skapa klarhet, lugn och inre balans. Med nyfikenhet och kreativitet formar du din väg. Fråga inåt vad dina behov är just nu och vad du vill skapa mer av i ditt liv? Vad kan du själv göra och vad behöver du hjälp med?

Hos Life In Progress hittar du olika sessioner och kurser som stödjer dig att leva ditt liv i linje med dig och dina behov och jag ser fram emot att följa din utveckling. Boka din session direkt via länken nedan eller skriv till mig om du behöver hjälp att hitta rätt eller vill forma ett paket med olika sessioner som stödjer din utveckling. För dig som vill finns också möjlighet att boka in ett mentorpaket som stöd i din utveckling inom mediumskap och Healing.

Vill du ge bort en session eller ett paket kan du köpa ett presentkort via info@lifeinprogress.se och så snart det är betalt kommer det till dig i pdf format via din mejl. Enkelt och smidigt. Med ett presentkort kan du eller din vän sedan välja den session och tid som passar bäst genom att boka direkt i min kalender via länken här nedan. 

Jag önskar dig ett magiskt år fyllt med allt det bästa livet har att erbjuda.

/Liselotte

OBS! Vid köp av paket finns alltid möjligheten att dela upp betalningen på två fakturor

 

24

 Aug

2024

  Helgkurs

Medialutveckling Fördjupning

Stockholm Nyhet! Obs! 3 platser kvar

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dig i ditt mediumskap och jobba aktivt med andekontakt och stärka din mediala förmåga. Du har gått steg 1 och 2  via Lifeinprogress alternativt hos annan utbildare.  Vi kommer under dagen att jobba med stagemediumskap samt förfina och stärka upp din kanal genom olika övningar.                                                             Obs! Denna kurs kommer att förnyas för varje gång så att du som gått den tidigare får en helt ny upplevelse, nya erfarenheter som bidrar till en födjupning i ditt mediumskap

Du bokar din plats via info@lifeinprogress.se
Pris: 2450kr
Begränsat antal deltagare

Läs mer och boka din plats 

 

26

Okt

2024

 Helgkurs

Healing Steg 1 –  Med möjlighet till certifiering  

Stockholm Obs! Endast 2 platser kvar

Det är en gåva att få vara kanal för helande. Oavsätt om du vill kunna ge dig själv healing eller om du vill jobba med healing professionellt och ta emot klienter är de här dagarna för dig.  Kursen tar dig med på en personlig och andlig utvecklingsresa som kommer att bidra till helande på flera nivåer i dig, som stöd till andra och till livet i stort.

Läs mer och boka din plats

28

Sep

2024

Helgkurs

Personlig, Andlig och medial utveckling  

Stockholm 

alla har vi mediala och andliga förmågor och ett bra sätt att bli medveten och utveckla dessa är att ta del av denna tvådagars kurs. Tillsammans med en härlig grupp deltagare kommer du att få lära känna dig själv, dina skapande förmågor och stärka det som ligger i linje med dig.

Läs mer och boka din plats

4

Maj 

2024

Helgkurs

Healing Steg 2 – Tidigare liv och Själslig Läkning  

Stockholm 

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dig vidare inom andlig healing.  Till dig som vill bredda din förmåga att vara kanal för helande. Vi kommer att utforska tidigare liv och helande samt förfina och stärka upp din kanal genom olika övningar.

Du bokar din plats via info@lifeinprogress.se
Pris: 2450kr
Begränsat antal deltagare

Läs mer och boka din plats

 

 

1

Juni

2024

   HelgKURS

Medial utveckling Steg 2  Kanalisering

Stockholm 

Steg 2 i din mediala utveckling – Den här dagen kommer du att ta din personliga och andliga utveckling ytterligare ett steg framåt och vi kommer träna och stärka intuitionen, kanalisera och fördjupa kontakten med din vägledare.

Du bokar din plats via info@lifeinprogress.se Pris: 1950kr                                                                      Begränsat antal deltagare

 

Läs mer och anmäl dig

 Hösten

2024

Helgkurs

Healing Steg 3 Fördjupning

Stockholm 

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dig vidare från steg 2 inom andlig healing och tidigare liv och helande.  Till dig som vill bredda din förmåga att vara kanal för helande. Vi kommer att fortsätta utforska tidigare liv och helande samt förfina och stärka upp din kanal genom olika övningar.

Du bokar din plats via info@lifeinprogress.se
Pris: 2450kr
Begränsat antal deltagare: 

Läs mer och boka din plats

7

Dec

2024

Helgkurs

Andligt Måleri & Helande 

Stockholm  Nyhet!

 Två kreativa dagar som tar dig med på en inre resa utöver det vanliga, där vi utforskar kraften i det andliga måleriet. 

Du behöver inga kunskaper inom måleri, här låter vi ditt inre prata  ock färgen flöda med ditt unika uttryck. Håll utkik här om detta låter intressant för dig

 Mer information kommer inom kort

 

VÅREN

 2025

Meditationskvällar 

Inre kraft & helande

Stockholm 

Tre Mediationskvällar för dig som vill meditera och utvecklas tillsammans med andra.

Vid varje tillfälle guidas du in i en kraftfull meditation och det kan även vara inslag av fysisk Healing. Vi avslutar varje meditationskväll med en gemensam reflektion.

Läs mer och boka din plats

FÖRETAG 

Ni bokar en hel grupp

2024

Helgkurs

Helande Relationer – En dag att växa individuellt och tillsammans

Stockholm

En dag att möta och förstå dig själv och dina relationer. Du växer när du möter dig själv och under den här dagen tar vi del av en vetenskaplig teori  och andra redskap för att skapa en djupare förståelse för dina olika ageranden och tillstånd. 

“Tänk om jag vetat allt detta och hur vi människor fungerar och tänker olika. Då hade mitt förhållningssätt och min relation till min partner sett annorlunda ut i dag” Olof

Läs mer och boka din plats

Kontakt

Telefon

+46 70 204 12 17

E-post

info@lifeinprogress.se

Adress

Rödabergsgatan 3, 113  33 Stockholm

Pin It on Pinterest