Aktuellt

Här hittar du erbjudanden och kommande events

Healingsessioner

Paketerbjudande: 6 sessioner och betala för 5 sessioner

Många som kommer till mig för Andlig Healing bokar ett paket där de kan boka in sessioner över en längre tid och fördelarna är många. Dels har obalanser skapats över tid och med ett paket får du långsiktigt stöd i din process att släppa obalanser och balansera upp din energi.

Detta paket är för dig som vill ha stöd och skapa långsiktiga och hållbara resultat i din läkande process.

Ordinarie pris

SEK 6300

/ Paket

Erbjudande

SEK 5250

/ Paket

Boka 6 sessioner och betala för 5

Gott Nytt År 2022

Healing, Vägledning, Coachande samtal, Kurser mm

Omfamna dig själv och dina nära och bjud in till ett magiskt år 2022. Med nyfikenhet och kreativitet formar du din väg. Fråga inåt vad dina behov är just nu och vad du vill skapa mer av i ditt liv under det nya året? Vad kan du själv göra och vad behöver du hjälp med?

Hos Life in progress hittar du olika sessioner som stödjer dig att leva ditt liv i linje med dig och dina behov och jag ser fram emot att följa din utveckling. Boka din session direkt via länken nedan eller skriv till mig om du behöver hjälp att hitta rätt eller vill forma ett paket med olika sessioner som stödjer din utveckling.

Vill du ge bort en session kan du köpa ett presentkort via info@lifeinprogress.se och så snart det är betalt kommer det till dig i pdf format via din mejl. Enkelt och smidigt. Med ett presentkort kan din vän sedan välja den session och tid som passar bäst genom att boka direkt i min kalender via länken här nedan.

Önskar dig och alla dina nära ett magiskt år fyllt med hälsa, kärlek glädje och framgång

/Liselotte

OBS! Vid köp av paket finns alltid möjligheten att dela upp betalningen på två fakturor

 

21

Maj

2022

Helgkurs

Healing Steg 2

Stockholm 

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dig vidare inom andlig healing.  Till dig som vill bredda din förmåga att vara kanal för helande. Vi kommer att utforska tidigare liv och helande samt förfina och stärka upp din kanal genom olika övningar.

Du bokar din plats via info@lifeinprogress.se
Pris: 2450kr
Antal deltagare: 12

Läs mer och boka din plats

 

 

27 

Aug

2022

Helgkurs

Healing Steg 1 –  Med möjlighet till certifiering

Stockholm 

Det är en gåva att få vara kanal för helande. Oavsätt om du vill kunna ge dig själv healing eller om du vill jobba med healing professionellt och ta emot klienter är de här dagarna för dig.  Kursen tar dig med på en personlig och andlig utvecklingsresa som kommer att bidra till helande på flera nivåer i dig, som stöd till andra och till livet i stort.

Läs mer och boka din plats

24

Sep

2022

Helgkurs

Personlig, Andlig och medial utveckling

Stockholm 

alla har vi mediala och andliga förmågor och ett bra sätt att bli medveten och utveckla dessa är att ta del av denna tvådagars kurs. Tillsammans med en härlig grupp deltagare kommer du att få lära känna dig själv, dina skapande förmågor och stärka det som ligger i linje med dig.t

Läs mer och boka din plats

22

Okt

2022

KURS

Medial utveckling Steg 2  Kanalisering

Stockholm 

Steg 2 i din mediala utveckling – Den här dagen kommer du att ta din personliga och andliga utveckling ytterligare ett steg framåt och vi kommer träna och stärka intuitionen, kanalisera och fördjupa kontakten med din vägledare.

Läs mer och anmäl dig

Hösten

 

2022

Meditationscirkel

Inre kraft & helande

Stockholm 

En cirkel för dig som vill meditera och utvecklas tillsammans med andra.

Vid varje tillfälle guidas du in i en kraftfull meditation och vid ett par tillfällen kombineras meditationen med fysisk healing. Vi avslutar varje meditationskväll med en gemensam reflektion.

Läs mer och boka din plats

Hösten

Maj 

2023

Helgkurs

Healing Steg 2

Stockholm 

 

 

 

 

Våren

2023

Helgkurs

Helande Relationer – En dag att växa individuellt och tillsammans

Stockholm

En dag att möta och förstå dig själv och dina relationer. Du växer när du möter dig själv och under den här dagen tar vi del av en vetenskaplig teori  för att skapa en djupare förståelse för dina olika ageranden och tillstånd. 

“Tänk om jag vetat allt detta och hur vi människor fungerar och tänker olika. Då hade mitt förhållningssätt och min relation till min partner sett annorlunda ut i dag” Olof

Läs mer och boka din plats

Kontakt

Telefon

+46 70 204 12 17

E-post

info@lifeinprogress.se

Adress

Rödabergsgatan 3, 113  33 Stockholm

Pin It on Pinterest