Konsultation

Medial vägledning

Medial vägledning

Jag erbjuder:

Medial vägledning:

Tid: 60 minuter
Pris: 1050kr/session

Medial vägledning på distans:

Tid: 60 minuter.
Vid vägledning på distans bokar vi in dag/tid och du ringer upp mig den tid vi bestämt.

Pris: 1050kr/session

Medial vägledning är och kan vara ett bra stöd till dig i din personliga utveckling. I dag kommer många till mig för att få medial och andlig vägledning kring livsfrågor. Det kan handla om relationer, arbete, om att utveckla sin mediala förmåga och för att få perspektiv på livet i stort.

En medial vägledning kan hjälpa dig att se vad som ligger till grund för det som är i ditt liv just nu och att lära känna dig själv på djupet, vilket gör det möjligt att ta tag i och släppa sådant som hindrar dig på ett eller annat sätt. Vägledningen kan även att visa på möjligheter framåt i livet. Den mediala vägledningen är till för ditt växande och att du ska få tillgång till din inre kraft.

Du har alltid ett eget val.

Det finns alltid flera valmöjligheter i olika situationer. Det gör att din framtid kan gestalta sig på flera olika sätt. Den vägledning du får till dig i dag kan alltså ändras beroende på vilka val du gör framöver.

Man kan aldrig ta ifrån en människa den fria viljan och det egna beslutsfattandet vilket innebär att du är skapare av ditt liv, ”alltid”. Dina guider vill hjälpa dig att se vad som står i vägen för dig och vad du kan göra för att leva i linje med dig och för att må bra just nu och framåt. Sen finns det alltid flera vägar att ta sig dit och det är till sist alltid du som väljer.

Du väljer vilket område du vill få vägledning inom

Ju mer specifik du är, ju tydligare information och vägledning kan jag hämta in. Så klart kan du välja att få vägledning i livet som helhet om du vill det och då kommer du att få information ur ett bredare perspektiv och det som är viktigast just nu för helheten blir då mer framtonat.

Hur går en medial vägledning till?

Det kan vara bra att fundera på vad du vill få svar på via vägledningen så att det är tydligt för dig. Då blir det även lättare för mig att hämta in information i den riktningen. Själva sessionen blir som ett samtal där vi sitter mittemot varandra. Jag läser av din energi och hämtar in information från ditt högre jag, dina guider och vägledare. Som medium fungerar jag som en kanal för information mellan dig och andevärlden dvs. om var du är i ditt liv just nu, det som varit och var du är på väg. Informationen kan komma i bilder, ord eller symboler som jag sedan förmedlar vidare till dig. Du har även möjlighet att ställa följdfrågor under sessionen.

Det händer också att jag under vägledningen får kontakt med familj och vänner som finns på andra sidan och jag förmedlar då de budskap som de vill att du ska få.

För dig som vill boka en medial session men inte har möjlighet att närvara fysiskt, tex om du bor ute i landet eller befinner dig utomlands, erbjuder jag möjlighet att hålla sessionen på distans via telefon och då kan det vara bra om jag får ta del av din fråga och ett fotografi på dig inför sessionen.

 

Vanliga frågor om Medial och Andlig Vägledning

 

Hur ofta kan jag boka in mig på Medial Vägledning?

Det finns ingen gräns för hur ofta du kan gå i medial/andlig vägledning. Däremot ser jag att det kan vara värdefullt att landa i den vägledning du fått till dig och ta hand om det som kommit upp, innan du går på ytterligare sessioner.

Vissa väljer att komma till mig med regelbundet och då bokar de ofta in sig på olika sessioner som kan hjälpa dem i den personliga utvecklingen.

Referenser

Jag nådde mina mål och Liselotte var med mig hela vägen dit. Hon gav mig verktyg, energi och nya insikter. Tack Liselotte! Du gör skillnad!

Anett LindkvistKidz , Kidz Education AB

Ställa fråga eller boka vägledning?

OBS! Har du inte fått svar på din bokningsförfrågan inom någon dag är mitt tips att se över din spam/skräpkorg då det händer att svar som skickas från en hemsida sorteras in där.  Markera sedan mig som godkänd så landar mitt svar i din inkorg med förslag på tider och datum. Tillsammans hittar vi en tid som passar dig bra.

Jag svarar alltid och du är viktig. Jag ser fram emot att höra i från dig.

Pin It on Pinterest