Här hittar du våra kurser

WORKSHOP MEDIAL UTVECKLING  OCH KANALISERING

En Workshop för dig som vill stärka och vidarutveckla din mediala förmåga att kanalisera. Den här dagen passar dig som redan gått en medial utvecklingskurs och vill ta nästa steg. För dig som gått 2 dagars kursen i Personlig, Andlig och Medial Utveckling är detta steg 2, alternativt att du gått en kurs hos annan  utbildare och har provat på att kanalisera.

Antal Dagar: 1
Datum:  1/6 2024

Personlig, Andlig och Medial utvecklingskurs

Alla har vi mediala och andliga förmågor och ett bra sätt att bli medveten och utveckla dessa är att ta del av denna tvådagars kurs. Tillsammans med en härlig grupp deltagare kommer du att få lära känna dig själv, dina skapande förmågor och stärka det som ligger i linje med dig.

Antal platser: Begränsat
Datum: 28-29/9 2024

Fördjupat Mediumskap

Fördjupat Mediumskap Nyhet!

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dig i ditt mediumskap. Vi kommer att jobba aktivt med andekontakt och stärka din mediala förmåga. Du har gått steg 1 och 2 hos mig alternativt hos annan utbildare. Vi kommer under dagen jobba med stage mediumskap, bevisföring och förfina och stärka upp din kanal genom olika övningar. Obs! Denna kurs kommer att förnyas för varje gång så att du som gått den tidigare får en ny upplevelse, nya erfarenheter och en födjupning i ditt mediumskap

Antal platser: Begränsat
Datum: 24/8 2024

Meditationscirkel för “Inre Kraft och Helande”

En cirkel för dig som vill meditera och utvecklas tillsammans med andra.

Vid varje tillfälle guidas du in i en kraftfull meditation och vi avslutar varje meditationskväll med en gemensam reflektion. Jag delar den vägledning som kommer upp  till gruppen och till dig som deltagare, så att du kan läka och vara mer i din kraft. 

Antal platser: Begränsade 
Datum: 2025

MEDITATION  för “Inre Kraft och Helande” DISTANS VIA ZOOM

Guidad Meditation där vi ses  över skärmen via zoom. för dig som vill meditera tillsammans med andra för inre kraft och helande.

Vid varje tillfälle guidas du in i en kraftfull meditation som stödjer dig i ditt läkande och till att vara mer i din kraft. Investering 150kr/ gång. à 40 min/tillfälle. Du bokar din plats via info@lifeinprogress.se

Antal platser:  
Datum: Hösten 2024

Kurs i Andlig Healing

Under dessa två dagar  kommer du att få lära känna din andliga healing guide och  utveckla din förmåga att ge healing till dig själv och andra. Kursen vänder sig till dig som vill lära känna och utveckla din helande förmåga.

Antal platser: 12
Datum: 26-27/10  2024 (Klicka nedan för att se alla datum och orter)

Kurs i Andlig Healing Steg 2 -Tidigare Liv och själslig läkning

Under dagen kommer vi bland annat att utforska tidigare liv och helande. Och förfina din kanal och stärka kontakten med din/dina guider. Kursen är en del i din personliga och andliga utveckling som stödjer ditt arbete som kanal för den helande energin. Din förmåga att ge healing till dig själv och andra kommer att stärkas och breddas.

Kursen vänder sig till dig som gått Life in Progress 2 dagars kurs i Andlig healing (alt hos någon likvärdig utbildare) och som vill  ta din helande förmåga ett steg längre. Kursen är certifieringsgrundande.Boka din plats via info@lifeinprogress.se

Pris 2450kr 
Antal platser: Begränsat
Datum: 4/5 2024

Andlig Healing Steg 3

Kurs i Andlig Healing Steg 3 Fördjupning – Regression och tidigare liv

Under dagen kommer vi att fördjupa oss i och fortsätta utforska tidigare liv och helande. Kursen är en del i din personliga och andliga utveckling som stödjer ditt arbete som kanal för den helande energin. Vi kommer att göra praktiska övningar och jobba mer med Regressionshealing. Din förmåga att ge healing till dig själv och andra kommer att stärkas och breddas.

Kursen vänder sig till dig som vill  ta din helande förmåga ett steg längre. Du behöver ha genomfört Life in Progress 2 dagars kurs i Andlig healing samt steg 2  – Tidigare liv och själslig läkning.

Kursen öppnar även upp för dig som vill gå vidare till en certifiering inom Regressionshealing. 
Boka din plats via info@lifeinprogress.se

Pris 2450kr 
Antal platser: Begänsat
Datum:  2024

Stresshanteringsprogram

 

I Life in Progress program, som är fördelat på tre halvdagar, får du möjlighet att tillsammans med andra hitta sätt att förstå och hantera stress.
Antal platser: 8-12
Datum: Klicka nedan för att se alla datum och orter

Inspirationsdag – Konsten att möta förändring

”Förståelsebaserat ledarskap öppnar upp för nya perspektiv, hållbar förändring och utveckling”

Upplägg: Halvdag, 4 timmar. Max 12 deltagare, fika ingår

Antal platser: 12 eller så formar vi ett upplägg som passar er om ni är fler.
Datum: Klicka nedan för att se alla datum och platser

Se aktuella erbjudanden

Frågor?

Vid frågor maila gärna på info@lifeinprogress.se

Pin It on Pinterest