Här får du hjälp att

Frigöra din fulla potential. Säg hej till ditt högre JAG.

Om du söker verktyg som fungerar så har du kommit rätt

Frigöra energi & glädje

Få tillgång till din inneboende kraft & dina unika förmågor

Släppa rädslor & bygga dina styrkor

Få konkreta verktyg & strategier

Referenser

“Jag rekommenderar alla som har problem med stress att gå till Lisa för hon har verkligen hjälpt mig och gjort mitt liv mycket lättare att leva.”

Helena Sundin

“Jag nådde mina mål och Liselotte var med mig hela vägen dit. Hon gav mig verktyg, energi och nya insikter. Tack Liselotte! Du gör skillnad!”

Anett Lindkvist, Kidz

“Det var jag som fann mig själv men Lisa visade mig vägen dit. Jag är så tacksam över allt att jag blir rörd.”

Alexandra J

Boka din session redan idag

Många av våra tjänster går att boka direkt här:

Eller läs mer om respektive tjänst nedan.

Medial vägledning

Vissa perioder i livet behöver vi alla vägledning. Det kan handla om relationer, osäkerhet kring jobb, behov av att se riktningen i livet eller som stöd i din andliga utveckling.

Energibalansering & Healing

Healing balanserar dina energinivåer, aktiverar självläkning och kan hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar.

Personlig och Andlig Utveckling

Personlig och Andlig utveckling handlar om ökad självmedvetenhet och insikt och att stärka och utveckla dig själv både, fysiskt, mentalt, socialt och på ett mer andligt och själsligt plan.

Stresshantering

Stresshantering handlar om att få perspektiv på hela livssituationen. Vi hjälper dig att hitta verktyg för att få balans på tillvaron och nå ditt inre lugn.

Ledarskap & Medarbetarskap

Ledare och medarbetare som upplever att de kan påverka, blir lyssnade på och får möjlighet att utvecklas blir verksamhetens bästa förespråkare. De mår bra, tar ansvar och bidrar till utveckling.

Samtal & Coaching

Att få stöd av en professionell coach till att fatta beslut och göra de val som leder dig dit du vill privat och yrkesmässigt kan göra hela skillnaden.

Hitta din balans. Sätt dina mål. Bygg upp din energi. Belöna dig själv.

Jag har haft förmånen att gå på flera healing behandlingar hos Lisa Blomberg. Det var under en omtumlande period i mitt liv.

Healingen hjälpte mig att finna ett inre lugn samtidigt som jag kom i kontakt med gamla blockeringar (både psykiskt och fysiskt) som kom upp till ytan. Dessa blockeringar “släppte taget” allt eftersom tiden gick. Detta var en stor befrielse!

Genom healingen har jag fått en större insikt och klarhet om mig själv i både kropp och själ. Jag kan varmt rekommendera Lisa.

// Magdalena, Lifecoach

Låt inte gamla rädslor stoppa dig.
Boka redan idag.

Pin It on Pinterest