Konsultation

Healing

Healing & energibalansering

Healing är en behandlingsform som hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktiverar din kropps egen självläkningsförmåga.

Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det är ett bra komplement till stresshantering, din personliga utveckling och för dig som vill få andlig vägledning.

Under healingsessionen håller jag händerna på eller över din kropp och får samtidigt till mig information som stödjer din utveckling och ditt helande. Handpåläggning har naturliga förklaringar, främst att beröring frigör oxytocin och endorfiner som är starkt smärtstillande och har andra positiva psykologiska effekter.

Du som klient ligger eller sitter och slappnar av under sessionen och efteråt stämmer vi av vad som kommit upp och jag svarar på dina frågor. Du kan även boka healingsessioner på distans och effekten är lika kraftfull som på plats.

Hitta den form av healing som passar dig bäst:

Andlig Healing

Andlig Healing är en behandlingsform som hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktiverar din kropps egen självläkningsförmåga.

Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det är ett bra komplement till stresshantering, din personliga utveckling och för dig som vill få andlig vägledning.

Under healingsessionen håller jag händerna på eller över din kropp och får samtidigt, som mentalt medium, till mig information som stödjer din utveckling och ditt helande. 

Du som klient ligger eller sitter och slappnar av under sessionen och efteråt stämmer vi av vad som kommit upp. Du kan även boka Andlig healing på distans och effekten är lika kraftfull som på plats.

(inkl. efterföljande samtal)
Tid: 60 min
Pris: 1150kr/session

NYHET: Paket erbjudande för dig som vill skapa en långsiktig förändring. Paketet innehåller 6 sessioner och du betalar endast för 5 sessioner. Idag bokar många av mina klienter detta paket då de ser healingen som en investering för hälsa och personlig utveckling över tid.

Atlantisk Regressionshealing

“Atlantisk Regressionshealing” är en kraftfull form av healing. Denna healingform skiljer sig från min andliga healing då jag hämtar in din själs tidigare liv och händelser som inverkar på dig i ditt liv i dag. Det kan vara en händelse som gjort att du inte fått tillgång till din energi och kraft i det här livet, det händer även att det kommer upp liv som kan hjälpa dig att få tillgång till styrkor eller en förmåga som redan finns inom dig.

Under sessionen förmedlar jag det som kommer upp, var i kroppen blockeringen sitter, hur det påverkat dig fysiskt, mentalt och på ett beteendemässigt plan och du kommer även att få tydliga tips och råd för hur du kan fortsätta hjälpa dig själv till helande efter sessionen.

Healingen är till för ditt växande, att balansera dina energier samt aktivera din självläkning och att du ska få tillgång till din inre kraft.

Tid: 90 min
Pris: 1400 kr/session

Transhealing (Endast På Distans)

Under en Transhealing kommer du att  sitta upp under hela healingen som tar ca 30 min. Efteråt kommer vi att stämma av varför och vad du önskade få healing för.

Denna form av healing skiljer såg från den Andliga healingen då jag i denna session inte verkar som ett mentalt medium utan låter kontakten mellan andevärlden och dig ske utan att jag tar in informationen  dvs jag är endast en länk. 

Totalt tar sessionen 45 -60 minuter. En kraftfull form av andlig healing som jag ser fram emot att erbjuda dig för ett helande på djupet.  

Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det är ett bra komplement till stresshantering, din personliga utveckling.

(inkl. efterföljande samtal)
Tid: 45-60 min
Pris: 1150kr/session

Distanshealing

Vid distans healing ringer jag upp dig strax innan den tid vi bestämt och sen har vi ett efterföljande samtal.

Pris: 1150kr/session

Helande Samtal

Helande samtal är ett komplement till healingsessionerna för dig som går i healing hos mig under en längre process. Du kan boka ett enskilt samtal eller varva healingsessionerna med samtal efter behov. Dessa är inte coachande samtal utan mer reflekterande och ibland vägledande. I vissa fall avslutas samtalet med en kortare healing

Dessa samtal kan du i ett paket varva med Andlighealing.

Tid: 60 minuter
Pris: 1150 kr/session

Vanliga frågor om healing

 

Finns det olika sorters healing?

Healerns tillvägagångsätt kan variera utifrån olika läror. Jag jobbar som andlig healer och det är grunden i all healing och syftet är att aktivera din självläkning och balansera dina energier. Jag som healer är redskapet dvs. kanalen för energiöverföringen.

Är upplevelsen av healingen lika för alla?

Upplevelsen av healing varierar från person till person och från gång till gång. En klient beskriver healingen vid ett tillfälle som en stark fysisk upplevelse där hon känner energierna flöda genom kroppen, det sticker och pulserar. Vid nästa tillfälle upplever hon en mjuk skön vila i hela kroppen och förnimmer kyla och värme vid olika punkter på kroppen. En annan klient känner inte någonting, men upplever att sessionerna ger honom en skön vila både mentalt och fysiskt och att det händer mycket mellan våra träffar.  Andra ser färger och kan få till sig budskap på olika sätt under sessionen. Oavsett upplevelse kan du vara trygg i att healingen ger dig det du behöver just nu.

Hur ofta kan jag boka in mig på healing?

Effekten av healingen verkar en längre tid och det kan vara bra att landa i det som kommit upp i healingsessionen och att ge dig själv tid att ta hand om det. Då är det bra att låta det gå en tid mellan sessionerna och kanske boka in ett samtal emellan tillfällena. För vissa kan det vara bra att få healing oftare, kanske varannan vecka eller tom varje vecka under en kort period beroende på behov och syftet med healingen. För vissa kan det räcka med en session per halvår alternativt en gång per år.

Referenser

Jag har haft förmånen att gå på flera healing behandlingar hos Lisa Blomberg. Det var under en omtumlande period i mitt liv. Healingen hjälpte mig att finna ett inre lugn samtidigt som jag kom i kontakt med gamla blockeringar (både psykiskt och fysiskt) som kom upp till ytan. Dessa blockeringar “släppte taget” allt eftersom tiden gick. Detta var en stor befrielse! Genom healingen har jag fått en större insikt och klarhet om mig själv i både kropp och själ. Jag kan varmt rekommendera Lisa.

Magdalena , Livscoach

Ställa fråga eller boka healing?

OBS! Har du inte fått svar på din bokningsförfrågan inom någon dag? Då är mitt tips att se över din spam/skräpkorg då det händer att svar som skickas från en hemsida sorteras in där. Markera sedan mig som godkänd så landar mitt svar i din inkorg med förslag på tider och datum. Tillsammans hittar vi en tid som passar dig bra.

Jag svarar alltid och du är viktig. Ser fram emot att höra i från dig.

Pin It on Pinterest