Om mig

Välkommen till Liselotte Blomberg

Life in progress

Som verksamhetsledare har jag, Liselotte Blomberg, många års erfarenhet av de kärnområden jag erbjuder och du kan känna dig trygg med att anlita mig, Life in Progress, som din partner i utveckling och förändring. Jag formar och anpassar upplägg och innehåll efter dina önskemål och behov både i stort och smått.

”Alla människor har rätt till sin egen kraftfullhet, sin inre ledare och att känna glädje, tillhörighet och kärlek till sig själv och andra”. Min vision är att mitt arbete i alla lägen ska bidra till just det.

Det är först när vi förstår oss själva och tar ansvar för våra tankar, känslor och beteenden som det blir möjligt att ha förståelse för andra i vår omgivning. När du som individ blir medveten om vad som gör dig till den du är och hur dina val påverkar dig och andra inom livets olika områden blir det möjligt att leda dig själv och välja din egen väg till att må bra och nå framgång.

Jag erbjuder dig en stabil plattform för personlig, yrkesmässig och andlig utveckling och välkomnar såväl privatpersoner som företag.

När du anlitar mig lovar jag professionalism, kvalité, omsorg, resultat och flexibilitet

“Trollsländan är symbolen för ”Life In Progress” en plattform för dig som vill få tillgång till din fulla kraft och till din förmåga att skapa utifrån kärlek, glädje och nyfikenhet så att det du vill ha i ditt liv manifesteras och speglar din framtid.” Liselotte

Erfarenheter

Liselotte Blomberg är:

 • INLPTA Cert. NLP Master
 • Integrativ coach
 • Andlig Healer och internationellt Medium
 • Handledare i Förändringens fyra rum ®
 • Friskvårdsterapeut

Utbildad via: Compus, Coach 2 Coach, Expand Your Potential, A&L Partner AB och Sverige Hälsan

Life in Progress Kärnområden:

 • Personlig & Andlig utveckling
 • Samtal & Coaching
 • Ledarskap & Medarbetarskap
 • Stresshantering
 • Energibalansering/Healing
 • Andlig vägledning

“Jag nådde mina mål och Liselotte var med mig hela vägen dit. Hon gav mig verktyg, energi och nya insikter. Tack Liselotte! Du gör skillnad!”

Anett Lindkvist
Kidz Education AB

Ställ din fråga nedan

Pin It on Pinterest