Kurs

andlig healing steg 3

Kurs i Andlig Healing Steg 3

 “Tidigare Liv och Själslig Läkning Fördjupning”

Alla har vi förmågan att läka när vi ges de rätta förutsättningarna. Allt är energi och andlig healing är ett energiarbete som stödjer självläkning på ett själsligt, mentalt och känslomässigt plan.

 En dag då vi går djupare med fokus på Tidigare Liv och Själslig Läkning. Kursen är steg 3 för dig som gått  grundkursen Andlig Healing steg 1 och 2.

Vi kommer att repetera och följa upp  Andlig Healing steg1 och steg 2. Här går vi sedan vidare in  och utforskar tidigare livs inverkan i det liv vi lever i dag och hur själen kan bära på låsningar och/eller förmågor som du kan få tillgång till i detta livet. Målet är att du ska få en fördjupad förståelse för betydelsen av vad själen bär med sig och kunna bidra till läkning hos dig själv och andra efter avklarad kurs. 

 Du kommer att fördjupa kontakten med dina andliga healingguider genom olika övningar och fördjupa din förmåga inom  Atlantisk Regressionshealing.

Vissa av er kommer att gå kursen sin egen del som personlig utveckling och för andra handlar det om att bygga på sin erfarenhet  med målet att ta emot egna klienter.

Jag vågar lova  att den här kursen kommer att berika dig på ett personligt  och andligt plan. 

Under dagen varvas teori och praktik och du kommer både att få ta emot och ge healing.

Upplägg: 1 dag, fika ingår
Pris: 2450 kr 

Start:  4/2 -23 Fullbokad  (Nästa kurs kommer 2024 och presenteras lite längre fram)

Tid: 9.30 – 17.00

Intresseanmälan/Bokning gör du via formuläret alt direkt via mejl

Ser fram emot att ha dig med. Varmt Välkommen !

OBS!  För dig som vill ta dig ett steg längre och bli diplomerad inom regressionshealing ,  tillkommer coachande/mentorsessioner (antalet sessioner är beroende på var du står i dag), ett antal klientsessioner samt en diplomeringsdag där du kommer få göra en uppkörning tillsammans med andra.

Under ditt arbete med klienter och med mig som mentor kommer du att få en bredare bas att utgå i från i ditt arbete som professionell healer. 

Referenser

Jag har haft förmånen att gå på flera healing behandlingar hos Lisa Blomberg. Det var under en omtumlande period i mitt liv. Healingen hjälpte mig att finna ett inre lugn samtidigt som jag kom i kontakt med gamla blockeringar (både psykiskt och fysiskt) som kom upp till ytan. Dessa blockeringar “släppte taget” allt eftersom tiden gick. Detta var en stor befrielse! Genom healingen har jag fått en större insikt och klarhet om mig själv i både kropp och själ. Jag kan varmt rekommendera Lisa.

Magdalena , Lifecoach

Ställa fråga eller boka din plats?

Pin It on Pinterest