Kurs

andlig healing

Kurs i Andlig Healing

 

Alla har vi förmågan att läka när vi ges de rätta förutsättningarna. Allt är energi och andlig healing är ett energiarbete som stödjer självläkning på ett själsligt, mentalt och känslomässigt plan.

 

Under dessa två dagar  kommer du att få lära känna din andliga healing guide och  utveckla din förmåga att ge healing till dig själv och andra Kursen vänder sig till dig som  vill lära känna och utveckla din helande förmåga.

Vissa av er kommer att gå kursen för att ni vill fräscha upp era kunskaper,  andra för att  kunna ge sig själv healing och för vissa handlar det om att bygga på sin erfarenhet  med målet att ta emot egna klienter framöver.

Jag vågar lova  att den här kursen kommer att berika dig på ett personligt  och andligt plan. Kursen är certifieringsgrundande

Under dessa dagar varvas teori och praktik och du kommer både att få ta emot och ge healing.

Upplägg: 2 dagar, fika ingår
Pris: 3500 kr

Start: 26-27e Oktober 2024

Intresseanmälan/Bokning gör du via formuläret

Ser fram emot att ha dig med. Varmt Välkommen !

OBS! För dig som vill ta dig ett steg längre och bli certifierad healer krävs ytterligare en heldag och 6st individuella coach/mentorsamtal samt ett bestämt antal tränings sessioner.

I fördjupningen kommer du att få en bredare bas att utgå i från i ditt arbete som professionell healer.

Referenser

Jag har haft förmånen att gå på flera healing behandlingar hos Lisa Blomberg. Det var under en omtumlande period i mitt liv. Healingen hjälpte mig att finna ett inre lugn samtidigt som jag kom i kontakt med gamla blockeringar (både psykiskt och fysiskt) som kom upp till ytan. Dessa blockeringar “släppte taget” allt eftersom tiden gick. Detta var en stor befrielse! Genom healingen har jag fått en större insikt och klarhet om mig själv i både kropp och själ. Jag kan varmt rekommendera Lisa.

Magdalena , Lifecoach

Ställa fråga eller boka din plats?

Pin It on Pinterest