2 dagars kurs

Medial utveckling

Personlig, Andlig och Medial utveckling

Alla har vi mediala och andliga förmågor och ett bra sätt att bli medveten och utveckla dessa är att ta del av denna tvådagars kurs. Tillsammans med en härlig grupp deltagare kommer du att få lära känna dig själv, dina skapande förmågor och stärka det som ligger i linje med dig.

Kursen varvar teori och praktik och du får med dig handfasta redskap som hjälper dig att vara i din energi och ditt bästa jag oftare.Vi kommer att träna din intuition och stärka din förmåga att vara mer i din kraft i livet som helhet.
Du kommer också att få möjlighet att komma i kontakt med och eller stärka kontakten med dina andliga vägledare och guider

Den här kursen vänder sig till dig som vill

  • lära känna/utveckla din intuition, andliga och mediala förmågor
  • ta ett steg till att lära känna och utveckla dig inom healing
  • få tillgång till din inneboende kraft i livet som helhet
  • leva i linje med din själ och ditt högre syfte

INFORMATION

Upplägg: 2 heldagar
Datum:   28-29e  Sep  kl 9.30 – 16.00 
Pris: 3500kr 

Antal platser: Begränsat
Lokal: Helhjärtat Center Rödabergsgatan 3 Vasastan

Boka din plats nedan  
Jag ser fram emot att ha dig med under dessa dagar och få följa din unika utveckling

Varmt Välkommen!

/ Liselotte

OBS För dig som gått kursen tidigare eller utbildat dig hos annan utbildare kan nu ta nästa steg genom att boka in dig på Steg 2 En Kursdag med fokus på att stärka din kontakt med dina guider och  kanalisering se datum under aktuellt. Jag kan även varmt rekommendera dig som vill repetera eller fördjupa din förmåga  att gå om den här kursen. Många tidigare deltagare har uppskattat att göra det då det tillfört ytterligare dimentioner i deras mediala utveckling. 

OBS! Vill du att jag kommer till din ort och håller den här kursen? hör av dig via info@lifeinprogress.se så hittar vi ett datum.

 

Referenser

Jag nådde mina mål och Liselotte var med mig hela vägen dit. Hon gav mig verktyg, energi och nya insikter. Tack Liselotte! Du gör skillnad!

Anett LindkvistKidz , Kidz Education AB

Ställa fråga eller boka kurs?

Pin It on Pinterest