Konsultation

Seans

Seans

Jag erbjuder:

Seans Individuell:

Tid: 60 minuter
Pris: 1250kr/session

Seans på distans:

Tid: 60 minuter.
Vid Seans på distans bokar vi in dag/tid och du ringer upp mig den tid vi bestämt.

Pris: 1250kr/session

En individuell Seans är för dig som vill få kontakt med någon som gått över till andra sidan.  Inför din session bjuder jag  in  den du önskar möta, dina nära att komma igenom och förmedla sig till dig.

Orsaken till att du väljer att boka en seans kan vara många och min erfarenhet visar på att det ofta handlar om att en läkning behöver ske på ett eller annat sätt hos den som kommer till mig i relation till den vi bjuder in från andra sidan.

I en seans blir det möjligt att få svar på frågor och funderingar kring den som gått bort och ta del av råd eller vägledning  till dig.  Det kan vara mycket helande  att få uttrycka det som inte blev sagt när personen levde och att nu få möjlighet till det kan bidra till att  kunna gåvidare i livet, släppa sorgen på ett sätt som möjliggör ett läkande på ett eller flera plan i dig. Många finner en inre frid och en tröst i att få uppleva kontakten med sina nära från andra sidan och det är en ynnest att få förmedla kontaketen i formen av en seans.

Det kan hända att den du bjuder in inte kommer igenom och då kommer någon i den personens ställe. När det sker kan det bero på olika saker. Under mina år som Medium har de jag bjudit in i stort sätt  alltid kommit igenom och samtidigt  vill jag att vi har med oss att det aldrig går att stressa fram en kontakt med förståelse för att det finns en orsak då detta sker och att vi behöver vara ödmjuka till att personen inte kan komma igenom just nu.

 

Hur går en Individuell Seans till?

Själva sessionen blir som ett samtal där vi sitter mittemot varandra.  Som medium fungerar jag som en kanal för information mellan dig och andevärlden och när jag får kontakt med familj och vänner som finns på andra sidan förmedlar jag det de visar mig och de budskap som de vill att du ska få. 

 Informationen kan komma i bilder, ord eller symboler som jag sedan förmedlar vidare till dig. Du har även möjlighet att ställa följdfrågor under sessionen.

För dig som vill boka en idnividuell Seans men inte har möjlighet att närvara fysiskt, tex om du bor ute i landet eller befinner dig utomlands, erbjuder jag möjlighet att hålla sessionen på distans via Zoom.

 För dig som vill boka en Seans för en grupp på 2 eller fler deltagare så behöver du skicka mig en förfrågan via mejl. info@lifeinprogress.se Ser fram emot att träffa dig.

Referenser

Jag nådde mina mål och Liselotte var med mig hela vägen dit. Hon gav mig verktyg, energi och nya insikter. Tack Liselotte! Du gör skillnad!

Anett LindkvistKidz , Kidz Education AB

Ställa fråga eller boka vägledning?

OBS! Har du inte fått svar på din bokningsförfrågan inom någon dag är mitt tips att se över din spam/skräpkorg då det händer att svar som skickas från en hemsida sorteras in där.  Markera sedan mig som godkänd så landar mitt svar i din inkorg med förslag på tider och datum. Tillsammans hittar vi en tid som passar dig bra.

Jag svarar alltid och du är viktig. Jag ser fram emot att höra i från dig.

Pin It on Pinterest