En grupp deltagare har samlats och sitter nu i en halvmåne framför mig i rummet. Förväntan, oro, nyfikenhet mm känslorna är många som fyller luftrummet. Jag är här för att hålla i en seans och redan 30 minuter innan har andevärlden dvs anhörigt och bekanta från andra sidan tagit sina platser i rummet. Jag ser dem röra sig runt bestämda stolar och vänta in den de ska till som snart kommer in i rummet.

Vi bjuder in till möten och vägledning

Levande ljus och lampetter lyser upp rummet mjukt och behagligt och det är som om vi alla landar i vördnad för de möten som nu ska ske. Vi börjar med att svara på frågor och funderingar och efter en kort introduktion höjs energinivån och anhöriga kliver

igenom en efter en och  även några som är här för att ge specifika råd kommer igenom.

Två timmar senare har samtliga fått något med sig, anhöriga har fått ge råd visa att de är här och kärleksfulla möten har skett på olika platser i rummet. En mamma, en farmor och många fler har fått utrymme att komma igenom.

Öppnar upp för helande

Jag tänker att det är ett helande som sker vid varje möte av detta slag med andevärlden och sker läkningen inte omedelbart öppnar mötet upp för att ett helande ska kunna ske lite längre fram.

Det är vackert att få vara med och det är något som berikar båda sidor.

Våra själars tidigare möte

Just den här sessionen visar sig vara unikt i flera aspekter då en av deltagarna kommer fram efter sessionen och konstaterar att hon känner igen mig och att vi setts förut, vilket jag bekräftar att det också varit min känsla, hon känns bekant.

Kvinnan som står framför mig berättar att mötet skett för många år sedan och att det kom genom en dröm. Hon befinner sig i en skog och möter en kvinna som sitter ned på en stubbe mitt i skogen

Kvinnan på stubben berättar saker som jag inte kunde förstå då, i dag blev det tydligare då jag möter samma kvinna och det visar sig att det är du. säger hon lätt omtumlad i rösten till mig.

Ett själsligt möte som många år senare för oss samman i det här rummet där hon får till sig informationen igen och nu kan hon förstå det som kommer till henne. Jag tänker att det är så lite vi vet om att vara människa och vi är så mycket mer än bara den fysiska formen av oss. Bitar faller på plats  av min upplevelse av att vi setts förut, nu blir allt tydligt.

Jag tackar för stunden med det här sällskapet och bjuder in till nya berikande och helande möten.

Mitt råd till dig som läser detta är att öppna upp din nyfikenhet på livet och våga se utanför de ramar som satts upp runt om kring dig. Våga se alla aspekter av dig själv som människa och för att göra det behöver de flesta av oss släppa valda sanningar och tillåta sig själva att vara nyfiken med ett öppet sinne. Och jag lovar att du kommer att bredda din karta av din verklighet och vad som är du. Det kommer att kan ge dig en ökad förståelse och tillgång till alla dina sinnen och förmågor som är en naturlig del av dig.

All Kärlek till dig

//Liselotte

Pin It on Pinterest