För en tid sedan fick jag frågan av journalisten Louise från tidningen Nära, en av våra största Andliga Magasin, att bli intervjuad om mitt arbete med Atlantisk Regressionshealing. Det kändes helt rätt och så självklart att dela med mig av den formen av helande då jag upplevt hur den gjort skillnad för många av mina klienter genom åren. Det blev ett intressant och givande möte på många sätt där vi pratade både om min mediala resa och där Louise fick möta några av hennes tidigare liv i en Atlantisk Regressionshealing vilket resulterade i ett stort reportage i Magasinet Nära nr3 2023.
Varmt tack till Louise Örvell som är en fantastisk journalist och till fotografen Marie Therese Karlberg för fina bilder.
Här nedan berättar jag mer om helanade genom Atlantisk Regressionshealing

Hur går en Regressionshealing till?
Regressionshealing innebär att du får ligga ned på min brits och jag guidar ner dig i ett avslappnat tillstånd för att sedan känna in aveventuella tidigare liv som ligger kvar och påverkar dig i ditt liv i dag. i bland kommer det upp ett liv och ibland flera och då hör de ihop vilket iinebär att när jag löst upp det primära kommer de övriga att släppa taget. Om det inte gör det kommer jag att jobba vidare med det livet och lösa upp det.

Under sessionen kommer jag att berätta vad som kommer upp. En man, kvinna, barn var personen befinner sig och vad som händer där och då och hur det påverkar dig i ditt liv här och nu. sedan jobbar jag med helingenergin och löser upp det som hållit dig tillbaka dvs blockeringen. Ett tidigare liv kan påverka dig i ditt beteende, känslomässigt, mentalt och ibland fysiskt. Det brukar vara stor igenkänning på det som kommer upp och ofta blir det en tydlighet före helingen och efter.
Efter själva helingen kommer vi stämma av om du kan känna igen och förstå det som kommit upp. Du får även råd och vägledning för att komma vidare. Healingen kommer att fortsätta ca tre veckor efter sessionen hos mig.

När behöver man en Atlantisk Regressionshealing?
Oftast handlar blockeringarna du uplever om det liv du lever i dag och då kan du boka en Andlig healing och jobba med att balansera upp energiflödet och få vägledning kring det du behöver för att må bra här och nu, att få tillgång till mer energi osv. Andlig healing är en bra form av friskvård och kan vara mycket kraftfull. När ska du då välja Regressionshealing? jag tänker att det är när du förökt hitta lösningar och inget hjälper, som en Regressionsheling kan vara en bra väg att gå. Det är en kraftfull form av healing och jag ger aldrig den på distans då jag vill vara med dig fysiskt så att du landar mjukt i dig innan vi skjils åt.

“Att jobba med tidigare liv är inget för mig”
För mig var det aldrig en självklarhet att jobba med tidigare liv och jag tyckte det var intressat att ta del av hur andra jobbade inom det området. “Att jobba med tidigare liv är inte för mig” konstaterade jag när jag tog mina första steg in i att arbeta som medium. Och tänk så så fel jag hade, det visade sig tidigt att jag hade lätt för att ta in tidigare liv. När jag tog del av klienternas upplevelse i mitt arbete med Regressioner och såg hur det påverkade dem på ett positivt sätt bestämde jag mig för att jobba på djupet med tidigare liv och helande. Jag valde då att lära mer om Atlantisk Regressionshealing och idag jobbar jag med Andlig Healing och Regressionshealing dagligen, håller kurser och lär andra att bli bra kanaler och bidra till läkning genom tid och rum. Det känns stort.

Är du nyfiken på healing för egen del eller för att kunna jobba med det framöver är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer om vad jag kan bidra med.
All kärlek till dig
/Liselotte

Pin It on Pinterest