Lever du i linje med dig själv och ditt innersta väsen?
Lyssnar du till dina behov och det som gör dig glad, ger dig energi i livet? Vad får dig att känna dig hel och ett med dig? 
… frågorna är många och alla med syftet att du ska stanna upp och känna inåt och göra val som berikar dig och får dig och din själ att fortsätta växa.

När du börjar lyssna inåt kommer du att se på dig själv och livet med nya ögon.  Vägar som tar dig fram och hjälper dig att utvecklas och växa kommer att visa sig med nya möjligheter när du öppnar upp för det.

Att börja lyssna inåt och aktivt handla kan vara det bästa som har hänt dig

Att hitta sitt högre syfte handlar om att du lär känna dig själv och på
ett djupare plan. Det handlar om acceptans och tillit.. Alla delar av dig kommer att blotta sig och bli synliga och det kommer att bli möjligt att släppa taget om allt det som inte tjänar dig längre och som hindrat dig på din väg. Du kommer att få en helt annan förståelse för dig själv och din inneboende kraftfullhet. Att ta det här steget kan vara det bästa som hänt dig.

I dag vet jag hur det är att leva i linje med min själ och mitt högre syfte och det är en skön känsla.

Jag förstår att jag blivit guidad under hela mitt liv och att jag inte alltid har lyssnat och att jag inte alltid vågat vara i tillit. I dag har jag tillgång till mig själv på ett djupare plan än någonsin tidigare och jag vet att jag kommer att ställas inför olika utmaningar och prövas.

Samtidigt så vilar jag på en trygghet och tillit inombords där jag lyssnar till min intuition och mitt hjärta inför alla situationer och val jag möter. Beroende på svaret jag får inom mig så vet jag om de val, som jag i stunden står inför, hjälper mig att leva i linje med mig själv, mitt bästa och mitt högre syfte eller inte och då blir valet självklart.

Allt har betydelse

Allt jag har varit med om har haft ett syfte och jag har lärt mig massor på vägen och jag väljer att spara mina erfarenheter som lärdomar här och nu och inför framtiden. Jag väljer aktivt att se och behålla det fina och vackra och att släppa det som inte tjänar mig längre.

När jag väl identifierade mitt högre syfte kändes det självklart och alla delar i mitt
liv föll på plats.
Varför jag gått igenom det jag gjort och varför jag gjort mina olika val av partner, arbete, vänner osv.  alla delar har betydelse för helheten.

Att leva i linje med sig själv och sitt innersta väsen är en gåva och du precis som jag är värd den. Vägen dit kan vara krokig men när du börjar lyssna inåt och väljer att vara i tillit kommer du att ta steg för steg och skapa det liv du vill leva och som ligger helt i linje med dig.

I dag är jag på rätt plats i min relation, i mitt arbete och jag känner glädje för det varje dag. Jag vet att jag kommer att fortsätta möta både inre och yttre motstånd och prövas på vägen, samtidigt vet jag att det kommer att hjälpa mig att ta nästa steg till att fortsätta växa vilket gör mig ödmjuk inför livet och den jag är.

Erfarenheter berikar och blir till guldkorn

Varje ny dag får mig att känna tacksamhet och det är alltid nya saker och händelser som berikar mig på min väg. i dag kan jag se att även de händelser som just när de hände orsakade smärta oro eller ledsamhet också bidragit till den jag är, till allt som finns i mitt liv och till att jag är där jag är just nu i livets olika områden.

 

Dessa händelser och erfarenheter har med tiden blivit till guldkorn som berikar mig och de som kommer i min väg.

Hur jag ser på mitt liv baserar sig på allt som varit och den jag valt att vara genom livet, vilka tankar jag tänkt och vilka val jag gjort och de erfarenheter som lagrats inom mig utifrån olika händelser och människor jag mött längs vägen.

Jag har valt förhållningssätt och jag ser att jag kan skapa och att jag är skaparen av mitt liv. Den insikten hjälper mig att se storheten i att vara människa.Den här storheten ser jag i dig, jag ser din inneboende kraft. När du inte ser att den finns där så kan jag se hur den lyser genom dina ögon när de möter mina och i det ögonblicket då våra blickar möts ser jag en spegelbild av mig och den sårbarhet och kraftfullhet som finns i mig och dig som människa. Och jag vet att allt finns här för dig.

Att leva sitt högre syfte är ett aktivt val varje dag

I dag väljer jag att leva och göra val som stödjer mig till att leva ett liv som får mig att må bra och kunna bidra till mitt och andras växande på ett mentalt känslomässigt andligt plan. Att leva i linje med mig själv och mitt syfte är en gåva och det är en förutsättning för att jag i mitt arbete ska kunna stödja dig och andra att växa, att fortsätta gå på din väg eller hitta tillbaka till din väg och ditt högre syfte.

Nedanstående övning är för dig som vill komma vidare i din personliga utveckling och göra val som ligger i linje med dig.

 Ta en stund och tillåta dig att lyssna inåt samtidigt som du ställer dig nedanstående frågor:

Börja med att ta ett djupt andetag,  slut ögonen och tillåt dig att släppa huvudet, det vill säga dina tankar, för en stund  så att du får landa i dig själv i din kropp. Svara sedan på frågorna en efter en och lyssna/känn in vad kroppen/hjärtat svarar.

–        Lever jag i linje med mig själv och mitt innersta väsen?

–        Lyssnar jag till mina behov och det som gör mig glad, ger mig energi i livet?

–        Vad får mig att känna mig hel och ett med mig?

Steg 2 Reflektera kring dina val och var de leder dig:

–        Vilka val gör jag i dag?

–        Stödjer mina val dig, det jag tycker om och det jag vill i ditt liv?

–        Får mina val mig att växa, må bra och fyller de mig med energi?

Steg 3

coachingSkriv ner vilka val du vill och behöver göra som kommer att hjälpa dig att leva mer i linje med dig själv, må bra, känna dig energifylld. Och bestäm dig för att börja agera i den riktningen redan i dag.

Ett litet steg varje dag tar dig hela vägen. Du är värd det.

All Kärlek till dig

//Liselotte

Pin It on Pinterest