I morse när jag vaknade unnade jag mig en stund bara för mig själv på yogamattan med några tända ljus som enda sällskap. Vilken härlig upplevelse att få landa i mig själv, i min kropp och att vara ett med min andning en stund innan dagen tar fart..

Tack för inspirationen Malin Carlsson, Magnus Lindroth och Malin Rydesjö.  När jag skrev dessa rader för en tid sedan visste jag inte att yogapassen skulle bli en så viktig del av mina dagar och att jag skulle få äran att dela dessa pass med min man.

En stund varje dag

Nu har jag eller rättare sagt vi tillsammans tagit oss den här stunden varje dag i 110 dagar och det känns  toppen och visst är vi allt  lite stolta över  oss själva. Det är magiskt att få dela dessa stunder med den jag älskar och jag ser att vi båda växer och fördjupar vår relation på ett sätt jag aldrig trott var möjligt.  Respekt, ödmjukhet, öppenhet, glädje och omfamnande kärlek är ord som kommer till mig.

 

En ny vana har tagit plats i mitt liv och jag ser det som en investering i mig, min kropp och jag får känslan av det kommer att ge ett mervärde för mig i allt jag gör från och med nu och in i framtiden..

Hälsa dagen välkommen och tacka

Det finns något vackert med att ta sig tid att hälsa dagen välkommen, ta en stund och landa i sin kropp och att tacka för allt dagen har gett mig när jag går i säng. Kanske gör du detta redan och känner igen dig i det jag skriver  här? om inte Vad skulle en sådan vana kunna göra för dig i ditt liv?

 

 

Kom i håg att du är värd det bästa i livet och genom att hitta din vana att välja att göra det som du vill och behöver skapar du kvalitet varje dag i ditt liv.

All Kärlek till dig

//Liselotte

“Det är de små sakerna varje dag som skapar det stora i livet”

 

Pin It on Pinterest