Blomma lila”Livet är magiskt och när du öppnar upp för din andlighet och alla dina sinnen finns det inga gränser för vad du är kapabel att skapa i ditt liv”

 

 

 

Andlighet är för mig att vara närvarande i livet, till hela dig som människa och en tro på att det finns flera dimensioner av dig som människa och verkligheten vi var och en lever i. Tron på något större än dig själv i din fysiska form.

Andlighet är inte bundet till någon religion utan något som finns inom var och en. Att värdesätta jorden och det den ger oss människor.  Att värdesätta dig själv och andra människor i din närhet. Att utgå från kärlek. En acceptans av livet och en vilja att bidra till att du själv andra och jorden ska må bra och kunna utvecklas på ett för alla parter gynnsamt sätt.

Ett möte med dig själv på ett djupare plan

Mediala förmågor har vi alla även om vi använder oss av vår förmåga i olika hög grad. Dina mediala förmågor går att utveckla eftersom det är en naturlig del av dig. När du väljer att utveckla dig själv på ett andligt och medialt plan blir det en inre resa där du kommer att få möta dig själv på ett djupare plan och där du får möjlighet att släppa taget om det som inte gynnar dig längre. Alla vill inte utvecklas på det här planet och då är det rätt val för dem just nu. Utveckling sker när du vill och när du är redo.

Att ta fram sitt inre mod

Jag minns orden som min mentor (inom det mediala området) sa vid första träffen – Liselotte du är modig som gör den här resan, då skrattade jag och tänkte ”modig?.. det vet jag inte”  Nu vet jag vad han menade. Jag har fått möta mig själv på djupet och återuppleva olika situationer och känslor som kommit upp till ytan igen efter att jag lagrat dessa i kroppen under många år. Det har varit händelser och erfarenheter som satt sina spår i mig och det har varit nödvändigt att konfrontera dessa på nytt för att jag skulle få möjlighet att hantera acceptera och släppa taget om dessa upplevelser och ta till mig av de lärdomar som de fört med sig. Stundtals har det varit tufft och det har varit värt allt. I dag står jag starkare än någonsin. Det är en skön känsla att vara ett med sig själv in i varje del och leva i linje med den jag är fullt ut.

Stora vinster

fotoAtt lära känna mig själv på ett djupare plan har gett mig stora vinster som att jag i dag är medveten om min känslighet för energier och hur mycket jag tagit in som varit kopplat till andras upplevelser till att kunna sätta gränser för vad jag vill ta in och inte från min omgivning. Jag har en helt annan tillgång till min intuition och min
medialitet i dag och den utvecklas och blir starkare för varje dag. Det är en fin
gåva jag gett mig själv och nu kan jag dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper så att andra kan få tillgång till sitt högre jag och på ett sätt jag bara kunnat drömma om innan jag påbörjade min resa och det känns stort.

//Liselotte

Pin It on Pinterest