Fjärilen med sina mjukvita vingar sveper in genom den öppna altandörren och pockar på min uppmärksamhet, jag hinner tänka, ta dig ut i det fria och som om hon hör mina ord kommer hon nära, viskar några ord av kärlek och sedan vänder hon tillbaka, svävar ut genom dörren och landar på lavendeln som blommar utanför.

 

Hon förmedlar budskapet om att ta vara på nuet och njuta av livets små stunder och händelser. Det är i rörelsen vi utvecklas påminner hon mig, att stå still och vara kvar i det som inte tjänar er längre stagnerar energin och det är i de stunderna ni människor upplever att ni sitter fast att utvecklingen stannar upp.

Kanske har du varit där precis som jag från tid till annan, en liten stund eller i en lång period av vilsenhet att inte veta hur du ska ta dig vidare.

 

Att ha en tydlig riktning

Fjärilen kommer till dig och till mig med budskapet om att ta vara på livet och att det är viktigt att välja vad du och jag vill uppleva i vår verklighet, vad vi vill få ut av våra liv och vad vi vill att det ska innehålla. Det är när vi vet det som riktningen blir tydlig, jag säger inte att det alltid är lätt att välja och agera i linje med det fullt ut i stunden men med träning kommer du att veckla ut dina vingar, känna att benen bär dig där du står och du kommer att uppleva modet som växer inom dig, som får dig att ta det där klivet som får dig att sväva likt fjärilen med lätthet genom luften i samklang med din inre kärna och de som delar ditt liv.

Du kommer att uppleva att livet har flera nyanser, att känna glädjen som sprider sig med energin som omsluter dig när du är i rörelse och vilar i kärlekens uppåtgående luftströmmar. Du lever och du växer.

Tillåt dig att landa med dig själv, ta din tid och bestäm dig för vad du vill, kanske kan du skriva ner det så att det blir tydligt på alla plan i dig. När du är redo tar du steget och jag följer dig ,säger fjärilen.

–          Jag  flyger här bredvid, du kan släppa rädslor och låta kärlekens vingar föra dig framåt och många kommer att följa dig på vägen ni växer och utvecklas tillsammans och du är aldrig ensam.

Du fina vackra själ och människa låt fjärilens kloka ord berika dig och ge dig kraft till att skapa det liv du vill ha, att omfamna alla delar av dig och se storheten i att du alltid har ett val. Så ta vara på dagen den lägger grunden för resten av ditt liv.

All kärlek till dig

Liselotte

Pin It on Pinterest