Allt är energi

Alla är vi energi som vibrerar i olika frekvenser. Dina tankar är också energi som du sänder ut och som du sedan får tillbaka. Mitt sätt att se energier är att vi drar till oss samma energi vi sänder ut.  Dvs. jag drar till mig energier som ligger på samma energifrekvens som det jag sänder ut i min tanke om mig själv, om andra och vad som är möjligt/omöjligt vilket förstärker den energin inom mig och mina resultat kommer att spegla det som jag haft i mitt fokus. Det viktiga är att förstå kopplingen mellan den energi som du fyller dig med och hur det påverkar ditt liv din hälsa och dina tankar. Du har alltid ett val även om det ibland kan kännas och upplevas som att det inte finns någon möjlighet att välja.

Allt i vår verklighet är energi och skapat ur samma källa vilket innebär att alla handlingar och tankar har betydelse för helheten och en liten förändring kan göra stor skillnad.

Hur jobbar jag med healing?

I mitt arbete som healer jobbar jag med energi och att bidra till energibalans hos mina klienter.  Under sessionen känner jag in energiflödet och kan identifiera stagnationer och känna in vad som orsakar stagnationen samt ge vägledning efteråt vad du som klient kan göra för att lösa upp den.

I bland räcker det med en healingsession och klienten får det hon behöver för att komma vidare medan andra går i healing under en längre tid för att få hjälp att släppa och rensa blockeringar och få tillgång till sin inre kraft att skapa det liv hon vill leva framöver.

”När den unga kvinnan (vi kan kalla henne Stina) kom till mig första gången för en healingsession kände hon sig skeptisk till om healing var något för henne. Samtidigt var det något inom henne som sa att hon skulle boka en tid hos mig, ett beslut hon i dag uttryck stor tacksamhet för att hon gjorde. Redan när hon klev in genom dörren kände jag av hennes motstånd och under sessionen kom det upp flera jobbiga händelser hon varit med om och som hänt i barndomen och även senare i livet och det visade sig att dessa upplevelser hindrade henne från att må bra och utvecklas på det sätt hon önskade. De påverkade hur hon såg på sig själv och andra vilket bidrog till att hon gjorde val utifrån rädsla och undvikande i stället för att välja det hon ville innerst inne i olika situationer. Beteendet gjorde att hon många gånger gick emot sin innersta vilja och det bidrog till att hon ofta kände sig arg och slog på sig själv som straff vilket gjorde henne ledsen och uppgiven. 
Stina kom till mig ett flertal gånger efter detta första möte och hon har tagit sig an det som satt i vägen för henne så pass att nya vägar öppnat sig i dag. Efter ett antal healing sessioner och samtal mår hon i dag bra i relation till sig själv och har en helt annan energi och självtillit. I dag när jag möter Stina ser jag en glad och självsäker kvinna som tagit sig an sina rädslor och inte längre låter dessa styra hennes liv. Hon har ett fridfullt uttryck i ansiktet och utstrålar ett inre lugn.”

Att få vara med i en sån här process är stort och jag känner beundran för varje klient som kommit till mig för att balansera sina energier och få healing så att de kan göra skillnad för sig själva i sina liv. De visar på modet att möta sig själv och viljan att ta ansvar för sin process och sin energi. Ni är alla förebilder som visar att människan är skapare av sitt liv och sin verklighet.

”Allt är möjligt om du tror att det är det”.

Healing och energibalansering

Pin It on Pinterest