Från och med i maj har jag som medium och healer fått förmånen att blogga på “Insire your life” 

Här kan du ta del av mitt senaste inlägg. https://inspireyourlife.se/852-2/#  Jag vill även passa på att tipsa dig om att jag  har ett förmånligt erbjudande i kommande nummer av tidningen “Inspire” som kommer ut i butik den 29/6.

I mina inlägg kommer jag att dela med mig av min andliga och mediala resa, mina tankar om den och mina erfarenheter. Min förhoppning är att kunna bidra till nya perspektiv på livet som öppnar upp  oss alla för  att kunna ta del av och uppleva flera dimensioner av verkligheten.

Jag vill bjuda in dig till en ökad förståelse och medvetenhet om att verkligheten är så mycket mer än du och jag ser med blotta ögat och att vi alla är del av något större.

Låt dig inspireras och se på dig själv och din verklighet med nyfikenhet

Min förhoppning är även att jag med min blogg här via “Life In Progress” och på “Inspire your life” ska ge dig  inspiration och öppna dörren till din nyfikenhet på dig själv och den verklighet som omger dig så att du kan ta stegen  som du behöver för att leva ditt liv fullt ut i linje med dig och lyfta din personliga och andliga utveckling till en högre nivå. 

Du får gärna kommentera och dela vidare det jag tar upp och jag vill förtydliga att det jag skriver kommer att vara mitt sätt att se på verkligheten och det är mina erfarenheter som ligger till grund för den. Vi har alla olika erfarenheter  och genom att dela med oss till varandra kan vi växa tillsammans.

Du kan även följa mig via min kanal på you tube  och här kan du ta del av mitt senaste klipp. https://www.youtube.com/watch?v=5dA_kLzj1d8&t=166s

Vad vill du att jag tar upp och skriver om ?

Kanske har du något du vill att jag ska prata om eller lyfta i mina inlägg ? då kan du skicka dina tips eller din fråga till info@lifeinprogress.se så kanske det blir ett av mina kommande inlägg.

Gillar du det du får ta del av får du gärna dela vidare till andra, så att fler kan växa och utvecklas med oss.

 

All Kärlek till dig

//Liselotte

Pin It on Pinterest