I dag hämtade jag nyckeln till lokalen jag nu kommer att hysa in mig i och etablera min verksamhet. Det känns gott i hjärtat att få berätta för dig att Life In Progress flyttar in på Helhjärtat Center.

Ny lokal nya möjligheter och ny energi

Att formulera en önskan utifrån en stark känsla och sedan vila i tillit är ett effektivt sätt att bjuda in det man vill ha till att manifesteras och bli en del av livet”

Plötsligt öppnade sig dörren till en ljus fräsch lokal mitt i centrala Stockholm och när jag klev in genom dörren visste jag att jag hade hamnat rätt. Den var allt jag hade önskat och föreställt mig flera månader tidigare. Dessutom visade det sig att mitt företags symbol den gyllene sländan med sin magiska kraft och stora mod redan landat i lokalen. Det kändes som att komma hem.

Kom och låt dig inspireras och ta del av riktigt fina erbjudanden

Den 19e april bjuder jag in dig att ta del av min nya lokal i centrala Vasastan. Under kvällen får du ta del av ett kort föredrag om min resa, om värdet av att lära känna sin energi och om att få tillgång till sin inneboende kraft. Du får med dig några kraftfulla redskap/övningar som kommer att hjälpa dig att stärka din energi i vardagen.

Jag bjuder självklart på fika tilltugg och frukt.

Dessutom kommer jag att ha några riktigt fina erbjudanden till dig som är redo att ta dig själv ett steg längre i din personliga, andliga och mediala utveckling.

Jag ser fram emot att ha dig med under kvällen

Varmt Välkommen !

Datum: 19/4

Tid: kl 18.30 – 21.00 (dörren öppnas kl 18.00)

Du bokar din plats via: info@lifeinprogress.se alt via liselotte@lifeinprogress.se

En härlig känsla

Personlig, Andlig och Medial utvecklingDu vet den där känslan av att ha vunnit högsta vinsten just den känslan har jag haft i kroppen  ett tag nu och när jag nu står här med nyckeln i handen känns det som om jag kan släppa lös den och tillåta mig att njuta fullt ut. Det är härligt.

För dig som inte kan vara med den här kvällen så kommer jag att finnas på plats varje onsdag framöver och det kommer att ges flera tillfällen att ta del av olika happenings fram över så håll utkik.

Jag avslutar det här inlägget med ett stort TACK och tillåter mig att vila i tacksamhet.

Allt kärlek till dig

//Liselotte

Pin It on Pinterest