Mediumet Liselotte samtalar med Emelie och Alexandra i podden Utan Dig.
Vi möts i min lokal i Vasastan i centrala Stockholm. Det märks att Emelie och Alexandra är dedikerade sitt arbete och genuint intresserade av mediumskap och att utforska andra dimensioner av livet.

Jag är så tacksam över vårat fina samtal, många har hört av sig efter att avsnittet publicerades och berättar att de upplevt att ett helande skett bara genom att lyssna. Det gör gott i hjärtat att få feedback från er alla och jag hoppas att poddavsnittet gav svar på många funderingar och öppnar upp för att våga vara mer i sin andlighet och medialitet. Att se andra dimensioner av den verklighet som vi ibland tror är den enda.

Podden Utan Dig’s lyssnare fick ställa frågor inför vårat möte, jag försökte möta upp dessa och det här blev resultatet:
Lyssna här
Förhoppningsvis ska alla ni som ställt frågor nu fått svar och eller uppleva att det klarnat i din tanke kring andlighet och din egen medialitet.

Nu kan du ta del av poddavsnittet här via mitt inlägg. Hör gärna av dig och dela din upplevelse kring samtalet i avsnittet.
All kärlek till dig
//Liselotte

Pin It on Pinterest