Tacksamhet hjälper dig att se det fina i livet och att känna glädje för allt som finns tillgängligt för dig i ditt liv och som bidrar till en kärleksfull värld. Tacksamhet är global kärleksfull energi.

solnedgang– Vad får dig att känna tacksamhet?

För mig kan det vara de vackra färgerna som naturens olika årstider bjuder på eller att uppleva solens värme en tidig vårdag, att njuta av en kopp te eller att jag möter en medmänniska som ler, håller upp en dörr, höra barn skratta eller att jag får en kram av min man, jag är tacksam för min kropp som bär mig genom livet och att jag har tillgång till mina känslor…
Varje gång jag får förmånen att ta del av en medmänniskas liv och bidra med mina kunskaper och min kärlek känner jag tacksamhet likaså när jag blickar tillbaka i tiden och ser min historia känner jag tacksamhet för mina barn, att jag får vara en del i deras liv, alla erfarenheter som jag har även de som varit tuffa just när de pågick då jag idag ser att de bidrar till att jag kan förstå och hjälpa andra människor som går igenom något liknade. Och jag känner tacksamhet för varje dag som kommer och för livet…

Att uttrycka tacksamhet banar väg för att du ska få uppleva din verklighet ljusare och mer rik på glädje och du kommer att känna dig mer energifylld och uppskatta mer och mer av det som finns runt omkring dig och inom dig.

Den du är det du gör alla dina förmågor och allt som andra bidrar med i ditt liv och det som du får förmånen att ge till andra. Det är större än jag här kan skriva i ord och du kommer att ta del av helheten av vad jag vill förmedla så fort du börjar uttrycka din tacksamhet och tillåta dig att känna tacksamhet för stort och smått.
Att ge utan villkor till dig själv och andra

Tacksamhet är att inte ta någonting för givet och att ge utan villkor.

heartsDet är i det villkorslösa som den rena kärleken bor. När du bidrar kärleksfullt till någon annan människas liv kommer det automatiskt att komma tillbaka till dig inte nödvändigtvis från den person som du ger till eller på samma sätt utan från ett helt annat håll och på det sätt du behöver nu eller framåt i tiden, hur vet jag att det är så det fungerar? Jo för att det är naturens attraktionslag.

Du är den som finns där för dig

Jag vill uppmana dig att börja visa tacksamhet för att du är den du är och det som är du och alla delar av dig som människa. Börja ge till dig själv villkorslöst med kärlek och visa uppskattning. Det handlar om att ge av dig själv till världen och då behöver du börja med dig själv då du är ett med allt och allt är ett med dig.
Du är den som finns där för dig hela ditt liv och du behöver visa att du ser storheten i dig och allt det fina som ryms däri.

Du har betydelse för helhetenMaskros

Du är unik, visst finns det många människor och visst är ni alla lika på många sätt men du finns bara i en upplaga och du är en viktig del som kompletterar helheten av mänskligheten och världen. Alla tankar och handlingar som du bidrar med kommer att ge avtryck och har betydelse för att vi tillsammans ska kunna växa och utvecklas.
Att ge till dig själv och visa kärlek till dig och det fina som är du kommer att öppna upp för att du ska kunna ge av din kärlek till andra och den kärlek du ger utifrån att du mår bra känner dig sedd och älskad är så mycket mer kraftfull än om du ser ner på dig och förminskar dig själv.

Du är viktig och det har stor betydelse att du tar hand om dig på bästa sätt för att du ska kunna bidra till att andra ska kunna växa och få tillgång till kärleken som ryms inom dem.

Älska dig själv för den du är

Genom att fylla dig med kärlek blir du en förebild och det kommer att bli ringar på vattnet och kärlek kommer att spridas världen över och allt börjar med dig och att du tillåter dig att älska dig själv som den människa du är och börjar visa tacksamhet för livet och allt det fina som ryms däri.

Livet är en gåva till var och en av oss som lever här på jorden och alla har vi massor att lära och lära ut. Så välj att se det stora i dig och i alla du möter. Se allt för vad det är och sätt fokus på allt som är bra och vackert runt omkring där du står och dela med dig av dig själv så kommer du att växa och utvecklas och öppna upp för allt det vackra och fina i världen och berika ditt liv.

Du ÄR och det är gott nog, det finns ingen jämförelse om du inte väljer det, det finns inget dömande om du inte väljer det. Det finns massor av kärlek som omger dig och som kan strömma genom dig om du öppnar upp dig själv för det.

Är du är redo att komma igång med att hylla dig och livet? Då vill jag uppmana dig att ta en stund och skriva ner allt det fina med att vara du och allt det vackra som ryms inom dig. Skriv också ner det du är tacksam för. Låt det komma av sig själv, kanske ett ord nu och så fyller du på allteftersom under hösten. Sen kan du fortsätta att skriva dag för dag genom ditt liv.
Skaffa dig en fin bok att skriva i och låt det bli din energikälla dit du kan gå tillbaka, bli påmind och hämta kraft ifrån när du behöver.

All kärlek till dig
//Liselotte

“Life is wonderful and magic happens everyday, you just have to open your eyes and you will be able to see.
Gratitude is a carrier of positive energi and love. When you practice expressing it, it will fill your life with magic, love and ease”
Liselotte Blomberg

Pin It on Pinterest