Så oskyldig och ren står hon framför mig. Jag känner hennes rädsla och oro som bor inom henne och som gjort det i flera år. Hon är ofta orolig och det är många tankar som fyller huvudet konstant.

Flickan som står framför mig tillsammans med sina föräldrar är endast 10 år gammal, vi kan kalla henne Emma, på något vis känns hon äldre än hon är. Mjuk och välkomnande, samtidigt rak och direkt i sitt tilltal. Och hennes föräldrar är påtagligt oroliga för hur hon mår och hennes känslighet.

–        Kan och vill du hjälpa vår dotter att stänga ner? Emma känner av energier och vi upplever att hon är mycket öppen för att ta in andevärlden vilket ingen av oss andra i familjen verkar vara.

Nu är jag här för en husrensning. För att möta Emma, hennes föräldrar och känna in vad dottern tagit in. Vid en husrensning blir allt i hemmet synligt, vad som pågår inom familjen och det kommer även råd och vägledning till de som bor där. Och i det här fallet blev det en hel del som förmedlades.

Närvaron av en kvinna från andra sidan

Under två timmar går vi tillsammans igenom husets alla hörn och skrymslen. Och redan när jag kliver över tröskeln gör sig närvaron tillkänna. En kvinnlig släkting huserar på nedervåningen och hon är här för att bidra till ordning och struktur. Hon har råd och vägledning att förmedla som tas emot av Emmas föräldrar.

Emma berättar att hon känt av energin och att den fått henne att backa vid flera tillfällen. Nu får hon en bild av och en förståelse för vad som fått henne att uppleva och känna.

Även en annan manlig anhörig ger sig tillkänna i ett närliggande rum. Vi blir snart varse om att dessa individer är här i samma syfte och stödjer varandra till att förmedla sig till familjen.

Emmas öppenhet drar andar till sig

Även ett par andra andar visar sig, som inte har några band till familjen. En pojke i 12 års ålder, som förolyckats i en trafik olycka, har knutigt an till Emma när hon varit ute och följt med hem i hopp om att hon skulle kunna hjälpa honom. Hennes naturliga öppenhet och medialitet gav honom hopp. Hon lyser som en fackla.

Hon har känt av även pojkens närvaro och förstår känslor kopplade till ett rum dit hon sökt sig när hon varit ledsen. Känslan av sorgsenhet förstärks med pojkens närvaro och den känslan avtar helt när vi hjälper honom upp i ljuset.

Hennes föräldrar får vara delaktiga och Emma får vara med och fylla rummet med ljus och sedan hjälper jag henne att stänga ner. När hennes chackan stängts ner blir det lättare att landa i hennes egen energi.

Förvånat konstaterar hon ”nu blev det helt lugnt, det känns att han är borta och i huvudet är det tyst” vilket hon aldrig upplevt tidigare.

Hon känner mannens rädsla

En äldre man i 40 – 45års ålder, som valt att själv avsluta sitt liv då han inte orkade med sin öppenhet,  har även han sökt sig till Emma.

Han sitter i hennes rum i en fåtölj. Mannen berättar att de påminner om varandra och att han fick kämpa hela sitt liv utan att känna sig förstådd. Nu vill han bidra till att hon ska må bra, känna sig förstådd och kunna hantera sin förmåga. Han säger – det är inget fel på dig.

Hans närvaro får henne att känna och uppleva hans rädslor och när han går in i ljuset känner hon att det blir betydligt lugnare i hennes rum.

En beskyddare

Den kvinnliga guiden som visar sig på husets övervåning, i båda barnens rum, berättar att hon är där som beskyddare. När jag förmedlar hennes ord till Emma berättar hon genast att hon känt av kvinnans närvaro vid en jobbig situation i skolan och konstaterar att när hon kom nära blev det mycket lugnare – annars hade jag inte orkat med situationen, berättar Emma.

Att känna sig annorlunda

Jag förstår att Emma haft det jobbigt och inte alltid känner sig som alla andra. I dag får hon redskap och även råd om hur hon kan hjälpa sig själv. Även mamman får hjälp att kunna hjälpa sig själv och sin dotter.

Jag berättar för Emma att hon kommer att kunna arbeta som jag en dag och att hon skulle kunna bli ett bra medium när hon är vuxen. Just nu är det viktigt att stänga ner och jag förstår att hon i dag fått den hjälp hon behöver för att få vara barn ett tag till. Att få vara i lugnet och landa där kommer att bidra stort i hennes liv. Att hon är högsensitiv är det ingen tvekan om och råden som kommer upp under sessionen ger familjen vägledning som kommer att stödja henne i hemmet och även när hon är i andra sammanhang.

Förståelse kan göra hela skillnaden

Att få förståelse för vad som händer och för sina unika förmågor kan göra stor skillnad för en människa och speciellt, som för Emma, som nu i så unga år kan släppa rädslan och får hjälp att lära sig hantera sin förmåga.  Att hennes upplevelser bekräftats av mig, utan att jag vetat vad hon varit med om tidigare, ger henne bekräftelse och även hennes föräldrar. Det gör att de nya insikterna kan landa på ett bra sätt både hos Emma och hennes föräldrar. Ett lugn börjar infinna sig.

Jag är imponerad över den lilla flickans klarsynthet, hur hon möter mig som medium, det verkar så självklart och så naturligt att jag blir rörd.

Emma ger mig en stor kram när jag går. Mamman är påtagligt rörd och utrycker sin tacksamhet flera gånger. Hennes dotter är fantastisk och det är inget fel på henne. Hon har mediala gåvor och en hög känslighet för energier och nu vet hon hur hon kan göra för att hitta sitt lugn och hon vet att hon inte behöver vara rädd längre. Hon får vara barn ett tag till. Om hon vill, i vuxen ålder, kan hon ta upp sin medialitet och utveckla den vidare och kanske möts vi igen.

Vi kan alla känna att lugnet har lagt sig i huset och luften lättare att andas. Jag tackar för mig och önskar dem lycka till.

Med Kärlek

/Liselotte

Pin It on Pinterest