HAR DU BESÖK AV ANDEVÄRLDEN OCH VILL FÅ HJÄLP ATT RENSA OCH BALANSERA ENERGIERNA I DITT HEM?

Att möta andevärlden i sitt hem kan skapa rädsla och obehag. Dra inte ut på den känslan utan ta kontakt med någon som kan hjälpa dig att förstå vad som händer och få svar på dina frågor. Vem det är som söker kontakt, vad vill de? Det innebär även att den eller de som fastnat också får hjälp att komma vidare. Det är viktigt att du ska vara trygg i ditt hem och att du kan hitta tillbaka till ditt inre lugn.

Vid varje husrensning sker ett helande i två dimentioner och det är en fin upplevelse.

Jag har under de senaste åren besökt olika hem, villor och lägenheter som fått besök av andevärlden. En del är släktingar som kommit för att berätta något, visa att de finns där och när de förmedlat sig blir det lugnt. I andra fall kan det vara någon som följt med hem från en arbetsplats eller annat sammanhang. Då en eller fler personer i hemmet är helt öppna kan dessa uppleva närvaron. Då kan jag hjälpa till att stänga ner så att han eller hon får landa i sig  och inte bli störd.

Mina husrensningar handlar ofta om att hjälpa både den som bor i huset att komma till ro, stränga ner, släppa rädslor och hantera sin egen energi, samt att få de som intagit hemmet att släppa och komma vidare så att huset blir lugnt och trivsamt igen.

Det handlar inte alltid om att någon fastnat utan det kan vara ett energiminne eller någon som vet att den gått över men vill få kontakt av en eller annan anledning.

Har du besök av andevärlden och vill få hjälp att rensa ditt hem? Då är du välkommen att kontakta mig här via info@lifeinprogress.se

En husrensning kostar 950kr/ påbörjad timme (exkl kostnaden för resa) och du får räkna med minimum två timmar.

Varmt Välkommen att höra i från dig

 

Pin It on Pinterest